Uinnin kalorit – Ota huomioon nämä asiat

Uinti on hyvä tapa harrastaa liikuntaa ja laihduttaa. Se on vähän rasittavaa toimintaa, joka auttaa sinua polttamaan kaloreita ja kiinteyttämään lihaksia. Uitpa sitten kierroksia uima-altaassa tai pulahdit rauhallisesti järveen, uinti on hyvä tapa saada sykettäsi kohoamaan ja laihtua.

Kuinka monta kaloria voit kuluttaa uidessa?

Uinti on loistavaa treeni ja se on myös hauskaa. Uinti on loistava tapa polttaa kaloreita ja laihtua. Mutta se, kuinka paljon kaloreita poltat uidessasi, riippuu useista tekijöistä, kuten painostasi, uinnin intensiteetistä ja uintityypistä, jota harrastat. 70-Kiloa painava kuluttaa vauhdikkaasti uidessaan 590 kcal/h. Samanpainoinen ihminen kuluttaa rauhallisesti uidessaan 295 kcal/h ja vauhdikkaasti uidessaan 440 kcal/h. Yksi tapa määrittää, kuinka monta kaloria poltat uidessasi, on käyttää sykemittaria. Uitpa sitten laihduttaaksesi tai vain huvin vuoksi, uinti on loistava harjoittelumuoto, joka auttaa sinua pysymään kunnossa.

Uinnin terveyshyödyt

Uinti on erinomainen liikuntamuoto kaikenikäisille ja -kuntoisille. Se on niveliä säästävää, vähän rasittavaa liikuntaa, ja se tarjoaa loistavaa harjoitusta koko keholle. Sen lisäksi, että uinti on erinomainen liikuntamuoro sydämelle ja keuhkoille, se auttaa myös kiinteyttämään lihaksia, parantamaan joustavuutta ja vähentämään stressitasoa. Koska uintia voi harrastaa monissa eri ympäristöissä, se on erinomainen tapa pysyä kunnossa sekä sisällä että ulkona. Uitpa sitten kierroksia uima-altaassa tai järvessä, on loputtomasti tapoja nauttia tästä terveellisestä aktiviteetista. Sukella siis mukaan ja nauti uinnin tarjoamista monista eduista!

Mitkä ovat parhaat uintiharjoitukset painonpudotukseen?

Uinti on hyvä tapa laihtua. Se on kevyt liikunta, joka ei rasita niveliä, ja se on erinomaista sydänliikuntaa. Lisäksi se on hyvä tapa kiinteyttää lihaksia. Mutta mitkä ovat parhaat uintiharjoitukset laihduttamiseen?

Parhaat uintiharjoitteet painonpudotukseen ovat sellaisia, jotka saavat sykkeen nousemaan ja pitävät sen sopivan korkeana. Tämä tarkoittaa, että ui matkaa kohtuullisen nopeaan tahtiin. Hitaalla vauhdilla uiminen ei polta yhtä paljon kaloreita, ja liian nopea uinti voi olla liianraskasta lihaksille ja nivelille. Löydä mukava keskitie ja pysy siinä parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

Voit myös tehdä uintiharjoitteita, joissa vuorottelevat korkean intensiteetin jaksot ja matalamman intensiteetin jaksot. Tämäntyyppisiä harjoituksia kutsutaan HIIT-harjoituksiksi, ja ne polttavat tehokkaasti kaloreita ja auttavat sinua laihtumaan.

Jos siis haluat laihtua valitse itsellesi parhaiten sopiva harjoitus ja muista pitää uiminen hauskana.